Ayvalık mutfak lavabosu tıkanıklığı açma

Ayvalık Mutfak Lavabosu Tıkanıklığı Açma 05426955017

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Ayvalık Lavabo Tıkanıklığı Nasıl Açılır?

Lavabo tıkanıklığı her ev için istenmeyen ve insanı zor durumda bırakan bir durumdur. Lavabolar evimizde hem banyoda hem mutfakta en çok kullandığımız yerlerden birisidir. Özellikle mutfakta lavaboyu kullanmadan hiçbir şey yapamayız. Bu sebeple lavaboların tıkanmamasına özen göstermeliyiz. Bu özeni de lavaboların giderlerine yabancı cisim, çay otu, meyve ve sebze kabukları gibi kalıntıların akıtılmaması gerekmektedir. İlk başlarda tıkanıklık belirtisi göstermese de lavabolar bir anda tıkanabilir. Hatta bazı lavabolar taşabilir, evinize ve eşyalarınıza zarar dahi verebilir. Bu sebeple lavabo tıkanıklığını hafife almamak gerekir. Ayvalık Lavabo tıkanıklığı açma işlemini sık sık evdeki tüm lavabolarda düzenli olarak uygulamak gerekir.

Ayvalık Lavabo Gideri Tıkanıklığı Açma 05426955017

Ayvalık Tıkalı Tuvalet Gideri Açma, Ayvalık Lavabo Açma, Ayvalık Pimaş açma Servisi

Ayvalık Gider Açma Acil Servis Talebi İçin Bizi Hemen Arayabilirsiniz!

7/24 Müşteri Hizmetleri: 05426955017

 

Lavabolar tıkansa da tıkanmasa da düzenli olarak lavabolar temizlenmelidir ve yabancı cisimlerden korunmalıdır. Bu yabancı cisimlerden korumak için birtakım ürünler kullanılmaktadır. Bunlardan en çok kullanılanı ve en uygun olanı lavabo giderleri için satılan minik süzgeçlerdir. Bu lavabo gideri süzgeçlerini lavaboda herhangi bir iş yaptığınız sürece sürekli olarak lavabo giderinde tutmanız gerekmektedir. Böylelikle lavabo giderine kaçmaması gereken kalıntılar süzgecin üzerinde kalır. Siz de bu kalıntıları kolaylıkla süzgeç ile çöpe atabilirsiniz. Bu en çok kullanılan yöntemdir. Eğer lavabonuz tıkandı ise marketlerde satılan lavabo tıkanıklığı açma tuzlarından satın almanız gerekmektedir. Bu tozlar sayesinde birkaç saniye içinde lavabonuzu kolaylıkla açabilirsiniz. Bu kimyasal tozu lavabo giderinize dökün. Daha sonra tozun üzerine yarım litre kadar kaynar suyu boşaltın. Lavabo giderinizdeki bu toz sayesinde lavabonuzdan kabarcıklar ve kaynar su üzerinize sıçrayabilir. Bu sebeple dikkatli olmanız gerekmektedir. Birkaç saniye içinde lavabonuzun açıldığını göreceksiniz.

Ayvalık mutfak lavabosu tıkanıklığı açma

Bir başka lavabo tıkanıklığı açma işlemi ise evlerimizde kullandığımız karbonat ve sirke ile kolaylıkla yapılmaktadır. Bu işlem hem daha doğaldır, sizi o kimyasal lavabo tıkanıklığı açıcı tozu solumaktan korur. Hem de evdeki malzemelerinizle kolaylıkla bu işlemi yapabilirsiniz. Bunun için iki yemek kaşığı karbonat ile yarım su bardağı sirkeyi karıştırın. Lavabonuza bu karışımı dökün. Birkaç dakika bekledikten sonra üzerine bir litre kadar kaynamış su dökün. Böylelikle lavabonuz kolaylıkla açılmış olacaktır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir