Ayvalık Lavabo Gideri Tıkanıklığı Açma 05426955017

Lavabo Tıkanıklığı Açma

Ayvalık Lavabo Gideri Tıkanıklığı Açma :     

Lavabo tıkanıklığı evdeki tüm bireyler için büyük sıkıntı çıkarabilecek olan bir durumdur. Çok ciddiye alınmayan bu durum eğer dikkat edilmezse başınıza daha fazla iş açabilir. Genellikle insanlar ciddiye almadığı için daha sonra bu lavabo tıkanıklığı büyük zararlara dahi yol açabilmektedir. Sanılanın aksine Ayvalık lavabo tıkanıklığı açma işlemi zor değildir, çok kısa bir işlem gerektirir. Fakat bazı insanlar düzenli olarak lavabo açıcı kullanmak yerine uzun metal çubuklar ile lavabo giderini karıştırarak lavabo açmayı tercih etmektedir. Bu durum gidere, hatta metal çubuğun uzunluğuna göre lavabo borularına dahi zarar verebilecek kadar tehlikeli bir harekettir. Bunun yerine sürekli lavabo açma gereğini en az indirecek olan lavabo süzgeçlerini düzenli olarak kullanmak daha mantıklıdır.

Ayvalık Lavabo Gideri Tıkanıklığı Açma 05426955017

Ayvalık Tıkalı Tuvalet Gideri Açma ,Ayvalık Lavabo Açma,Ayvalık Pimaş açma Servisi

Ayvalık Gider Açma Acil Servis Talebi İçin Bizi Hemen Arayabilirsiniz!

7/24 Müşteri Hizmetleri: 05426955017

Lavaboların tıkanmaması için yapılması gereken bir önemli konu da mutfak pisliklerini lavabodan aşağıya akıtmamaktır. Bu pislikler ve çöpler minik dahi olsa lavabolarda ve borularda birikerek tıkanıklığa sebebiyet vermektedir. Bunun için pislikleri, çay otunu, meyve sebze kabuklarını ya süzgeç yardımıyla ya da el ile lavabo giderinden sürekli uzaklaştırmak gerekmektedir. Aksi takdirde lavabo kolaylıkla tıkanır, su hızla akmaz, akma hızı da zamanla azalır. Size de zorluk çıkarır, yaptığınız işin süresi de bu akma hızının azalması ile uzar. Bu sebeplerden ötürü lavaboları temiz tutmak ve tıkanmasını önlemek çok önemlidir. Ayvalık lavabo tıkanıklığı açma zorunluluğuna geldiğinizde ise yapacağınız birtakım küçük işlemler vardır.

Ayvalık lavabo tıkanıklığı açma işlemi için özel satılan minik kutularda, fiyatı çok makul olan kimyasal tozlar bulunmaktadır. Bu tozlar sağlığa çok zararlıdır, bu sebeple dikkatli kullanmak gerekir. Lavabo tıkanıklığı açmak için bu tozun tamamı lavabo giderine dökülür, bu tozun üzerine yaklaşık 2 su bardağı ya da yarım litre kaynar su sıcaklığında su dökülür. Tozun kimyasal olma özelliği sebebi ile lavabodan kabarcıklar çıkabilir, bu yüzden kaynar suyu döktükten sonra lavabodan uzaklaşmanız gerekir. Aksi halde üzerinize kaynar su ve bu kimyasal toz karışımı gelebilir. Sizi tehlikeye atabilir. Birkaç saniye beklenir. Böylelikle lavabonuz tamamiyle açılmış olacaktır. Bu işlem bu kadar kısadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir